Veelgestelde vragen

Het is volkomen logisch dat je misschien wat vragen hebt. Over je bestelling, het product of over Voorjetelefoon.nl. Met onze FAQ hopen we je vragen te beantwoorden en verder te helpen. Staat je vraag er niet tussen? Maak dan gebruik van onze klantenservice via Facebook.

Voorjetelefoon.nl heeft de voorraad op locatie in Nederland. Daarom kunnen wij altijd binnen 2 werkdagen leveren. Een groot voordeel ten opzichte van andere partijen die zogenaamd ‘dropshippen’ vanuit Azie. Bij ons hoef je dus niet lang te wachten!

Wij verzenden jouw bestelling altijd met het vertrouwde bedrijf PostNL, door heel Nederland.

Toch niet tevreden met je product? Dat vinden we erg jammer. Kan gebeuren en even dikke vrienden. Zorg ervoor dat je binnen 14 dagen na levering je bestelling retourneert naar Voorjetelefoon.nl. 

Johan Wagenaarstraat 24-B
3816PE, Amersfoort

Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking wordt terug verstuurd. Bij hevig gebruik of eventuele beschadigingen aan het product / verpakking, kunnen wij het product niet meer terugnemen. Houd er rekening mee dat bij het retourneren het product door de brievenbus moet passen. Gebruik je een andere verpakking dan de originele, dan moet deze dus compact genoeg zijn.

Let op: retourkosten worden niet vergoed door Voorjetelefoon.nl

Je bestelling wijzigen of annuleren? Dat kan. Voor een snelle behandeling is het van belang dit direct te laten weten via info@voorjetelefoon.nl of via onze Facebook klantenservice / messenger. Vaak versturen wij de volgende dag jouw bestelling al op, dus probeer voor die tijd je wensen te bespreken.

Is je bestelling al verstuurd? Dan zal je na levering een nieuwe bestelling moeten plaatsen of het product retourneren.

Voorjetelefoon.nl is specialist in telefoon accessoires met een andere invalshoek. Wij bieden alleen producten aan die écht mooi zijn en jou meer gemak bieden in het leven.

Wij zijn gevestigd in Amersfoort, maar beschikken niet over een fysieke winkel. Je shopt al je producten lekker online!

Ook draadloze opladers hebben stroom nodig op te functioneren. Het draadloos opladen komt doordat je geen kabel meer in je telefoon hoeft te doen. Sluit je draadloze oplader met de meegeleverde USB-kabel aan een adapter of bijvoorbeeld een laptop, usb-stekker, ga zo door. Je oplader krijgt de stroom die het nodig heeft en je telefoon leg je er bovenop. Ready!

Het is belangrijk om te weten of jouw telefoon draadloos kan opladen. Niet ieder merk en model beschikt namelijk over deze functie. Weten of jouw telefoon geschikt is? We hebben een lijst voor je gemaakt met alle telefoons die draadloos kunnen opladen. Handig om even te bekijken voor je een bestelling plaatst.