Draadloze oplader Apple

Draadloze oplader Apple

Jij als Apple gebruiker neemt je telefoon overal mee
naartoe. Door veel gebruik te maken van je telefoon zal je batterij met regelmaat leeg zijn. Een van de grootste ergernissen hedendaags. Ben je daarom opzoek naar een draadloze oplader voor je Apple? Dan is het wel zo mooi dat het compleet bij de stijl van Apple past. Design, gemak en nog eens design!

Voor je telefoon.nl heeft marmer draadloze opladers, speciaal ontworpen voor mensen die houden van stijl. Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor Apple. En wie zegt dat het alleen voor je telefoon te gebruiken is? Ook je Apple smartwatch is hiermee op te laden. Sluit de oplader aan op een stopcontact of je MacBook. Het draadloos opladen kan beginnen.

Bekijk daarom direct het stijlvolle assortiment!

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Draadloze iphone 8 oplader

Zo werkt draadloos opladen voor Apple

Een draadloze oplader heeft inmiddels vele synoniemen, zoals telefoon oplaadstation of een Qi oplader. Dat laatste verwijst naar de techniek van het opladen, dat door stroom en magnetische velden mogelijk gemaakt wordt. Door je Apple (je telefoon of smartwatch) op de draadloze oplader te leggen, ontstaat er energie waardoor je apparaat opgeladen wordt. Koppel je draadloze oplader aan een energiebron, zoals je MacBook, laptop, stopcontact of PC en het opladen kan starten.

Zo heb je een idee gekregen hoe draadloos opladen voor Apple werkt. Wist je dit al en wil je meer voordelen en functies ontdekken? Lees dan snel verder.

Geschikt voor iPhone 8 en nieuwer 

Voordat je verder gaat, is het goed om te weten of jouw Apple apparaat überhaupt draadloos opgeladen kan worden. Goed nieuws, alle telefoons vanaf iPhone 8 werken. Dus zoek jij een oplader voor je iPhone X11SE of iPhone 12? Dan zit je zonder twijfel goed. Wil je een complete lijst kunnen inzien van welke telefoons geschikt zijn? Check dan hier welke telefoons draadloos kunnen opladen.

Terug naar de opladers. Wat zijn de functies en voordelen? Op een presenteerblaadje klaargelegd:

  • Geen geklooi met kabels die in de knoop raken of kapotgaan.
  • Je voorkomt schade aan het oplaadpoortje van je Apple.
  • Je pakt je telefoon snel op en legt het heel soepeltjes weer terug. Gewoon lekker gemakkelijk.

Al onze opladers beschikken over een vermogen van 10W. Heeft jouw telefoon een ander vermogen of ben je gewend met minder of meer watt op te laden? Geen zorgen, je telefoon werkt gewoon met onze draadloze opladers.

Qi oplader kopen

Alleen de mooiste designs voor Apple eigenaren

Naast het gemak gaat een échte Apple liefhebber voor design. De twee belangrijkste componenten voor de fanaat. Daarom vind je bij Voor je telefoon.nl de meest uitzonderlijke designs. Dat onderscheid jou weer van de rest. Stijlvol bij je iPhone, stijlvol bij MacBook, stijlvol bij je interieur in huis en stijlvol op het werk.

Bestellen? Wij beschikken over voldoende voorraad, waardoor je in de meeste gevallen je Apple oplader morgen in huis hebt. We beloven het altijd binnen twee werkdagen in je brievenbus te bezorgen. Bestel je voor meer dan €50? Dan maken wij die €3,95 over naar PostNL.

0
Meer dan 250 opladers verkocht