Draadloze oplader iPhone 11

Draadloze oplader iPhone 11

Een lege accu? Eén van de grootste frustraties die je kan hebben. Snel op zoek naar je oplaadkabel, waarvan je niet meer weet waar je die gelaten hebt. Waarom moeilijk doen? Kies voor een draadloze oplader voor de iPhone 11 en ervaar nooit meer de frustraties van je bekabelde oplader.

Voorjetelefoon.nl heeft een bijzonder assortiment. Wij hanteren alleen de mooiste designs, passend bij jouw iPhone 11. Stijlvol én functioneel. Bijna tof genoeg als onderzetter (niet knoeien!) of wandtegeltje (marmer-look). Tip: leg het op je nachtkastje wanneer je ’s nachts je iPhone oplaadt of op je bureau. Handig bij het werk.

 

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Draadloze iphone 8 oplader

Hoe werkt dat? Zo’n draadloze oplader voor je iPhone 11?

Een draadloze oplader is ook wel een Qi oplader. Simpel gezegd, je telefoon en het apparaat beschikken over spoelen waardoor een stroom en magnetisch veld wordt opgewekt. Dit maakt het mogelijk dat de oplader energie afgeeft aan je telefoon. Ken je het opladen van een elektrische Oral B? In wezen is dit niets anders. Ze maken beiden gebruikt van de Qi technologie dat bij draadloos opladen om de hoek komt kijken. Dat geldt niet alleen voor de iPhone 11, maar ook oudere modellen en de nieuwe iPhone SE en iPhone 12.

Wel houdt het in dat je draadloze oplader een stroomvoorziening moet hebben. Aan het stopcontact, je laptop, tv of PC. Door een stekker of USB te connecten, kan het opladen beginnen. De naam draadloos komt dus eigenlijk doordat je telefoon niet aan de kabel ligt, maar op het oplaadstation.

Handige functies en voordelen 

Behalve dat een draadloze oplader gewoon een fancy accessoire is, is het ook verrekte handig. De voordelen ten opzichte van een traditionele bekabelde oplader?

  • Geen gerotzooi met lange kabels die in de knoop raken of kapotgaan. Weg frustratie.
  • Je voorkomt schade aan het oplaadpoortje van je gloednieuwe iPhone 11. Zou zonde zijn!
  • Je pakt je telefoon gemakkelijk op en legt het heel soepeltjes weer terug. Wat een vloeiende beweging.
  • Je kan je iPhone gemakkelijker van je lader afhalen, zodat je niet té lang aan het laden bent. Beter voor je accu!

Al onze opladers beschikken over een vermogen van 10W. Telefoons willen nog weleens over verschillende sterktes beschikken. Ook telefoons met 5W en 15W zijn dus geschikt voor onze opladers. Daarom ook voor onder andere Samsung. Bestellen die hap!

Qi oplader kopen

De mooiste designs morgen in huis

Zie jij het draadloos opladen van je iPhone 11 wel zitten?
Kies dan voor één van de opvallende designs van Voorjetelefoon.nl. Handig voor thuis en op het werk. Bestellen? Onze voorraad bevindt zich gewoon in ons kikkerlandje, waardoor je het in de meeste gevallen morgen in huis hebt. Bestel je voor meer dan €50? Dan maken wij die €3,95 over naar PostNL. Doen we graag!

0
Meer dan 250 opladers verkocht