Draadloze oplader iPhone 12

Draadloze oplader iPhone 12

Lege accu van je telefoon? Frustratie van vele oplaadkabels. Waarvan je ook niet meer weet waar je ze hebt neergelegd? Heel herkenbaar. En daarom is Voor je telefoon.nl fan van draadloze opladers. Ook de iPhone 12 beschikt over de functionaliteit van een Qi-oplaadstation.

Daarmee leg je met een simpele beweging jouw iPhone 12 (ook geschikt voor Pro en Pro Max) op een draadloze oplader, zonder aansluiting van allerlei kabels aan je telefoon. Makkelijk, snel én mooi. Want onze opladers zijn voorzien van een marmer design. Mooi voor in huis of op het werk.

 

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Draadloze iphone 8 oplader

Draadloos opladen functie iPhone 12

Een draadloze oplader beschikt over de ‘Qi technologie’. Eigenlijk niet anders zoals het opladen van je tandenborstel. Jouw iPhone 12 en onze draadloze opladers beschikken over spoelen waardoor er stroom opgewerkt wordt. Dit geeft energie en dus vermogen af, waardoor de accu van je telefoon gevuld wordt. 

Niet alleen iPhones werken op deze manier. Ook de meeste Samsung modellen uit de S-serie, zoals de Samsung S20 en S21. Zelfs smartwatches werken er mee.

Wel houdt het in dat je draadloze oplader een stroomvoorziening moet hebben. Aan het stopcontact, je laptop, tv of PC. Door een stekker of USB te connecten, kan het opladen beginnen. De naam draadloos komt dus eigenlijk doordat je telefoon niet aan de kabel ligt.

Dit betekent het voor jou 

Draadloos opladen is ten eerste erg gebruiksvriendelijk. Maar jouw zoektocht heeft ook geleid tot een mooie accessoire. Voor je telefoon.nl beschikt over draadloze opladers met fantastische marmer designs. Welke voordelen deze jou geven?

  • Geen gerotzooi met lange kabels die in de knoop raken of kapotgaan. Weg frustratie.
  • Je voorkomt schade aan het oplaadpoortje van je gloednieuwe iPhone 12. Zou zonde zijn!
  • Je pakt je telefoon gemakkelijk op en legt het heel soepeltjes weer terug. Wat een vloeiende beweging.
  • Je kan je iPhone gemakkelijker van je lader afhalen, zodat je niet té lang aan het laden bent. Beter voor je accu!

Al onze opladers beschikken over een vermogen van 10W. Telefoons willen nog weleens over verschillende sterktes beschikken. Ook telefoons die met een lager of hoger watt opladen zijn geschikt voor onze opladers. Bestellen die hap!

Qi oplader kopen

De mooiste designs morgen in huis

Zie jij ook het gemak van draadloos opladen van je iPhone 12 in stijl?
Kies dan voor één van de opvallende designs van Voorjetelefoon.nl. Handig voor thuis en op het werk. Bestellen? Onze voorraad bevindt zich gewoon in ons kikkerlandje, waardoor je het in de meeste gevallen morgen in huis hebt. Bestel je voor meer dan €50? Dan maken wij die €4,10 over naar PostNL. Doen we graag!

0
Meer dan 250 opladers verkocht