Draadloze oplader iPhone 8

Draadloze oplader iPhone 8

Zoek je een manier om je iPhone 8 snel en gemakkelijk op te laden? Dat ben je vast op zoek naar een alternatief voor de standaard lader uit de doos. 

Een draadloze oplader voor de iPhone 8, weleens aan gedacht? Apple ondersteunt al jaren de Qi techniek dat om de hoek komt kijken bij draadloze opladers. 

Bij Voorjetelefoon.nl vind je niet alleen snelle draadloze opladers, ons assortiment bestaat enkel uit de mooiste designs. Passend bij je telefoon, passend bij het interieur.

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Draadloze iphone 8 oplader

Alle opladers geschikt voor iPhone

Het assortiment van Voor Je Telefoon bestaat uit meerdere draadloze opladers. Ieder met een uniek design en allen geschikt voor de iPhone 8 of nieuwer. Dus onder andere de iPhone XiPhone 11 en de nieuwe iPhone SE werken ook vlekkeloos. 

De opladers beschikken tot over 10W. Mede afhankelijk van de stroomvoorziening en je telefoon, beschik je binnen enkele uren over een volle accu. Het is natuurlijk logisch wanneer je het oplaadstation aan een PC of laptop aansluit je iPhone meer tijd nodig heeft om volledig op te laden, dan wanneer je het aan het stopcontact aansluit.

Een stijlvolle toevoeging in huis of op werk

Geen geknoei meer met vervelende kabels. Kies bij Voor je Telefoon voor een stijlvolle oplossing. Een draadloze oplader voor je iPhone 8 met geweldige designs. 

Je haalt geen sombere zwarte schijf in huis, maar een uniek design met een marmeren look. Gemaakt van betrouwbaar materiaal, maar licht van gewicht. Ideaal voor in huis of op het werk.

Qi oplader kopen

Binnen 2 dagen in huis & gratis verzending vanaf €50

Op draadloze iPhone oplader gevonden naar jouw smaak? Bestellen maar! Wij zorgen ervoor dat je jouw oplader binnen 2 dagen kunt gebruiken. Onze producten zijn namelijk altijd voorradig en daarom direct leverbaar. Is je order hoger dan €50? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Lekker, toch?

0
Meer dan 250 opladers verkocht