Draadloze oplader iPhone SE

Draadloze oplader iPhone SE 2020

Ken je de iPhone SE 2020 al? In april is dit model gereleaset én zoals je gewend bent van Apple, geschikt voor een draadloze oplader. We nemen je kort mee over deze nieuwe telefoon. Het toestel heeft veel weg van het uiterlijk van de iPhone 8 en beschikt over veel specs die je terugvindt bij de iPhone 11. Het grootste voordeel? Prima kwaliteit voor een zachte prijs. Waar Voor je telefoon.nl zich direct bij aansluit.

Jouw nieuwe iPhone opladen in stijl? Kies en bestel dan bij Voor je telefoon.nl. Draadloze opladers voor de iPhone SE 2020 vanaf €24,99. Stijlvolle telefoon, stijlvolle oplader!

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Draadloze iphone 8 oplader

Draadloos opladen met de iPhone SE: jouw voorsprong op de rest

Laten we eerlijk zijn. Een iPhone SE heeft niet alleen goede en betrouwbare eigenschappen, maar ook gewoon klasse. Het design, het imago, de innovaties van Apple passen bij jouw stijl. Is het dan niet zonde om ouderwets te blijven op het gebied van opladen? Eens een voorloper, altijd een voorloper. Toch?

Door jouw telefoon draadloos op te laden, creëer je een aanzienlijke voorsprong op de rest. Onze draadloze opladers zijn opvallend stijlvol. Geweldig marmer design, ronde figuren en gewoon rete-handig. Verdere voordelen?

  • Nooit meer gepuzzel met lange kabels die het opladen irritant maken
  • Geen schade aan je oplaadpoortje wat bij andere telefoons vaak stuk gaat
  • Tijdswinst: je laadt jouw telefoon in een split-second op. Leg het neer, pak het op

Ben je over de streep? We hebben nog meer voordelen voor je in petto.

Daarom kies je voor onze opladers

Eén ding is natuurlijk al duidelijk: jij kiest hier een van de mooiste opladers die er beschikbaar zijn. Geen lelijke zwarte schijf, maar een stijlvol design. Dat past in de woonkamer, slaapkamer, op kantoor. Waar dan ook. Maar naast het design is ook het volgende handig om te weten:

  • Draadloos opladen met 10 watt (maar voor alle telefoons met qi technologie geschikt)
  • Fast-charging opladers
  • Geleverd inclusief USB-kabel
Qi oplader kopen

Binnen 2 dagen in huis

We kunnen het beloven, want onze voorraad bevindt zich gewoon in ons vertrouwde land. Geen dropshipping, geen lange levertijden. Wanneer je vandaag bestelt, versturen we het gelijk indien mogelijk. Daarom heb je jouw bestelling altijd binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt en door de brievenbus. Je hoeft er dus niet thuis voor te blijven.

Bestel je meerdere producten? Wij vergoeden de volledige verzendkosten indien je bestelling hoger dan €50 is.

0
Meer dan 250 opladers verkocht