Draadloze oplader Samsung S10

Samsung S10 draadloze oplader

Je Samsung S10 op een nieuwe manier van een volle batterij voorzien? Kies dan voor draadloos opladen. Want waarom moeilijk doen met onhandige kabels. Die kapot kunnen gaan of zelfs jouw telefoon schade kunnen toebrengen.

Een draadloze oplader voor je Samsung S10 vind je nu bij Voorjetelefoon.nl. Begin je aan draadloos opladen? Doe het in stijl. Ontdek ons assortiment aan draadloze opladers voor Samsung met uitsluitend de mooiste designs. Razend snel opladen met een strak marmer design.

Bekijk het snel!

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Draadloze iphone 8 oplader

Het beste voor jou en je telefoon

Dit is je kans om je goede kant te laten zien. Op je best zijn. Wanneer je goed voor de dag wilt komen, moet alles kloppen. Niet alleen buiten de deur, ook in huis.

Daarom ga jij voor een draadloze oplader voor je Samsung S10 dat stijlvol is. Gezien mag worden. Of de Samsung S9, want daar is die ook geschikt voor. En natuurlijk voor de nieuwste Galaxy S20 en S21. Bekijk daarom heel snel het assortiment van Voor je telefoon.nl. Ontdek de strakste designs, marmer looks, waarmee je jouw telefoon in een handomdraai oplaadt. Onze drie varianten?

Gebruik in huis, op werk of in de slaapkamer

Opladen doe je niet alleen in stijl. Het moet ook functioneel blijven. Draadloze opladers zijn via een USB kabel aan te sluiten op diverse apparaten. Sluit het rechtstreeks aan op je laptop, handig op kantoor. Of op een adapter, waardoor je de oplader gewoon op het stopcontact aansluit. Meerdere mogelijkheden dus. Draadloos opladen in de woonkamer, op het nachtkastje van de slaapkamer of op je bureau. Nooit meer gedoe met vervelende kabels! Dat geeft jij nog meer voordelen:

  • Geen potentiele schade het oplaadpoortje van je Samsung
  • Langere levensduur van je accu. Je haalt je Samsung in een halve tel van de oplader af. Geen hele nacht meer aan een kabel.
  • Binnen een paar uur is de accu volledig opgeladen

Al onze varianten beschikken over 10W vermogen. Dat is de oplaadkracht / snelheid van het apparaat. Kan jouw telefoon sneller of minder snel opladen (5W of 15W)? Ook dan kan je deze opladers gewoon gebruiken

Qi oplader kopen

Bestel in een paar tellen

Klaar om over te gaan op draadloos? Binnen een paar tellen ben je in het bezit van één van de mooiste opladers. Dan beloven wij dat je het binnen twee werkdagen in je brievenbus hebt. Onze voorraad bevindt zich in Nederland, in tegenstelling tot veel andere aanbieders. 

En bestel je voor €50 of meer? Dan betalen wij de verzendkosten voor je!

0
Meer dan 250 opladers verkocht