Draadloze oplader Samsung S20

Draadloze oplader Samsung S20

Jij hebt de nieuwe Samsung S20 al binnen weten te hengelen? Gefeliciteerd met dat prachtige ding! Als trendsetter, innovator, voorloper…geef het een naam, ben je niet alleen op zoek naar de nieuwste technologie maar ook op zoek naar de fijnste snufjes en gadgets. Zo ook de draadloze oplader voor de Samsung S20.

Voor je telefoon.nl heeft ze in huis. En natuurlijk voor jou apart gelegd 😉

Dus, heb je net een mooie nieuwe telefoon…dan wil je geen oerlelijke oplader gebruiken. Daarom vind je in ons assortiment enkel de mooiste designs. Passend bij jouw stijl. Echte marmer designs. Strak, elegant, creatief, modern. Wij zijn er fan van, jij ook?

Kies en bestel dan nu!

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
draadloze oplader samsung s20

Zo ga je aan de slag met het draadloos opladen van je Samsung Galaxy S20

Alle uitvoeringen van de Samsung S20 kunnen draadloos opladen. De 4G, 5G editie. Maar ook de Plus en Ultra uitvoeringen. Zijn we nog wat vergeten? Aha, de nieuwste S21 natuurlijk. Ook die werkt! Oh, en niet te vergeten: de oudere modellen S10S9, S8, S7 en S6 kunnen ook draadloos opladen. Mogelijkheden zat!

De werking is eigenlijk heel simpel. Doordat je telefoon beschikt over spoelen, kan er stroom en een magnetisch veld opgewekt worden door de combinatie van jouw S20 en de draadloze oplader. In feite werkt het net zoals het opladen van een elektrische tandenborstel. Dus een paar simpele stappen:

  1. Connect je draadloze oplader aan een elektrische bron. Bijvoorbeeld het stopcontact, je laptop, computer, usb in de auto of andere usb ingangen
  2. Leg je telefoon op het oplaadstation. Je telefoon zal aangeven dat het begint op te laden. Zo simpel is het

Mooier en makkelijker dan je standaard meegeleverde oplader!

De eigenschappen van draadloos opladen 

Nu we allebei weten hoe het werkt en hoe makkelijk het is, wil je natuurlijk ook weten wat nou de daadwerkelijke eigenschappen en specificaties zijn. Gaan we voor je noteren:

  • Je Samsung S20 laadt draadloos op met 10W. Deze wattage zie je vaak terug bij draadloze opladers. Je accu is dus binnen een paar uur opgeladen.
  • Fast-charging: dat is waar deze draadloze opladers over beschikken, zodat jij tijd bespaart
  • De oplader is licht van gewicht en kan wel tegen een stootje. Makkelijk mee te nemen dus!
  • Meegeleverd met een USB-kabel
  • De oplader heeft een diameter van 10 centimeter en is 65 centimeter dik. Hierdoor past de oplader inclusief verpakking gewoon in de brievenbus. Hoef je er niet voor thuis te blijven!
Qi oplader kopen

Alleen Vandaag besteld = altijd binnen 1 of 2 werkdagen in huis

Klaar met het pielen met lange kabels van je oplader? Klaar met de schade aan je oplaadpoortje van je telefoon? Klaar met die oerlelijke zwarte oplaadschijven of standaard meegeleverde opladers?

Dan helpt Voor je telefoon.nl je graag op weg. Kies een gaaf marmeren design en ervaar zelf het gemak. En ook lekker: bestel je vandaag, dan heb je het in de meeste gevallen morgen of binnen twee werkdagen in huis.

Ga lekker op pad, want het pakketje past in de brievenbus. Je hoeft niet voor de bezorger thuis te blijven!

0
Meer dan 250 opladers verkocht