Draadloze oplader Samsung S21

Draadloze oplader Samsung S21

De Samsung Galaxy S21 is nog maar net uit, maar de techniek om het op te laden bestaat natuurlijk al. Het zal je om het even zijn. Zolang jouw Samsung S21 maar draadloos kan opladen. En dat kan die!

Voor je telefoon.nl heeft een selectie van de mooiste draadloze opladers voor jouw Samsung voor je klaargelegd. Dus…een nieuwe telefoon betekent een nieuwe oplader. Passend bij jouw stijl: marmer. Strak, creatief en modern.

Kies en bestel nu!

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
draadloze oplader samsung s20

Info voor het draadloos opladen van je Samsung S21

Veel Samsung telefoons kunnen draadloos opladen. Vooral uit de Galaxy S serie. De Samsung S21 is de nieuwste uitvoering die draadloos kan opladen. Zowel het basis model als de Plus en Ultra modellen. Ook oudere modellen, zoals de S20 ondersteunen de techniek van draadloos opladen. Benieuwd naar alle telefoons? Dan hebben we een complete lijst voor je. Volop mogelijkheden!

De werking is eigenlijk heel simpel. Doordat je telefoon beschikt over spoelen, kan er stroom en een magnetisch veld opgewekt worden door de combinatie van jouw S21 en de draadloze oplader. In feite werkt het net zoals het opladen van een elektrische tandenborstel. Dus een paar simpele stappen:

  1. Connect je draadloze oplader aan een elektrische bron. Bijvoorbeeld het stopcontact, je laptop, computer, usb in de auto of andere usb ingangen
  2. Leg je telefoon op het oplaadstation. Je telefoon zal aangeven dat het begint op te laden. Zo simpel is het

Mooier en makkelijker dan je standaard meegeleverde oplader!

De eigenschappen en functies van draadloos opladen 

Nu we allebei weten hoe het werkt en hoe makkelijk het is, wil je natuurlijk ook weten wat nou de daadwerkelijke eigenschappen en specificaties zijn. Lees mee:

  • Je Samsung S21 laadt met onze draadloze oplader op met 10W. Je accu is dus binnen een paar uur opgeladen.
  • Fast-charging: dat is waar deze draadloze opladers over beschikken, zodat jij tijd bespaart
  • De oplader is licht van gewicht en kan wel tegen een stootje. Makkelijk mee te nemen dus!
  • Meegeleverd met een USB-kabel
  • De oplader heeft een diameter van 10 centimeter en is 65 centimeter dik. Hierdoor past de oplader inclusief verpakking gewoon in de brievenbus. Hoef je er niet voor thuis te blijven!
Qi oplader kopen

Vandaag besteld = binnen 1 of 2 werkdagen in huis

Klaar met het pielen met lange kabels van je oplader? Klaar met de schade aan je oplaadpoortje van je telefoon? Klaar met die oerlelijke zwarte oplaadschijven of standaard meegeleverde opladers?

Dan helpt Voor je telefoon.nl je graag op weg. Kies een gaaf marmeren design en ervaar zelf het gemak. En ook lekker: bestel je vandaag, dan heb je het in de meeste gevallen morgen of binnen twee werkdagen in huis.

Ga lekker op pad, want het pakketje past in de brievenbus. Je hoeft niet voor de bezorger thuis te blijven!

0
Meer dan 250 opladers verkocht