Draadloze oplader Samsung S9

Draadloze oplader Samsung S9

Je bent hier voor twee belangrijke dingen. Laten we er niet omheen draaien. We willen af van kansloze bedrading en we gaan alleen voor het mooiste. Kortom: de tofste draadloze opladers voor de Samsung S9.

Je bespaart jezelf een lange zoektocht op andere sites. Onze compacte selectie is gebaseerd op kwaliteit en vooral design. Strak, creatief, marmer. Daarom perfect voor in huis en werk. In je huiskamer, de slaapkamer of op je bureau zijn de meest gebruikte plekken voor een draadloze oplader. 

Ready? Bekijk en bestel!

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
test

Voordelen voor jouw Samsung S9

Behalve de mooiste designs die je hier aantreft voor je Samsung S9, wil je natuurlijk ook de exacte voordelen weten van een draadloze oplaadstation voor je telefoon. Begrijpelijk en daarom staan ze overzichtelijk voor je gepresenteerd. Weet je gelijk waar je aan toe bent. Komt die:

  • Geen geknoei met vervelende kabels die in de knoop kunnen raken. Scheelt je een hoop frustratie
  • Geen potentiële schade het oplaadpoortje van je telefoon. Komt vaak voor waardoor je telefoon gewoon waardeloos gaat werken
  • Binnen een paar uur is de accu volledig opgeladen. Lekker!
  • Je pakt je telefoon gemakkelijk op en ligt het in een split-second weer op de oplader. Over gemak gesproken

En ook goed om te weten…onze draadloze opladers zijn geschikt voor meerdere Samsung modellen. Onder andere de  S20, S9, S8 en S10 van de Galaxy serie werken er fantastisch mee. Een totaaloverzicht van alle telefoons die draadloos kunnen laden, vind je natuurlijk ook bij ons.

Zo heb je een idee gekregen hoe draadloos opladen voor Apple werkt. Wist je dit al en wil je meer voordelen en functies ontdekken? Lees dan snel verder.

Be cool, ga alleen voor het mooiste 

Het kan aan ons liggen, maar het marmer design past eigenlijk overal bij. Het oogt creatief, strak, minimalistisch. Ben jij iemand die van stijl houdt en geen oersaaie zwarte schijf in huis of op werk wilt hebben? Dan voelen we elkaar goed aan. Voel je vrij, kies voor wat je mooi vindt!

Voor je telefoon.nl heeft drie unieke designs. Bekijk gauw het assortiment.

Qi oplader kopen

Wacht niet te lang, doen wij ook niet

Je twijfelt toch niet? Mooi, want wacht niet te lang. Natuurlijk hebben wij genoeg op voorraad. Maar toch, wacht niet te lang. Doen wij ook niet. 

Bestel je vandaag? Dan is het in 90% van de gevallen de volgende werkdag in huis. Of op welk adres je het ook bezorgd wilt hebben. Uiterlijk binnen twee werkdagen heb je het op de deurmat. Je hoeft er bovendien niet voor thuis te blijven. Het past gewoon in je brievenbus!

0
Meer dan 250 opladers verkocht