Oplaadstation voor je telefoon

Telefoon oplaadstation

Gezien dat jij je telefoon ook draadloos kan opladen? Deze nieuwste trend is behoorlijk in opkomst. Voornamelijk door het bijkomende gemak. Wat je nodig hebt? Een oplaadstation voor je telefoon. Zo’n oplaadstation is in de meeste gevallen een ronde schijf dat jouw telefoon van energie kan voorzien. Sluit de oplaadschijf aan op het stopcontact, je laptop, je auto… waar dan ook en leg je telefoon erop. Het opladen kan beginnen. Soepel, toch?

Voor je telefoon.nl helpt je mee in de zoektocht naar een geschikt oplaadstation voor je telefoon. Wij hebben een selectie van alleen de allermooiste opladers. Want wees eerlijk, een standaard zwarte oplader is geen gezicht in huis. Bekijk onze opvallende designs van marmer en je wilt niets anders.

oplaadstation luxe

Waarom draadloos opladen met Voor Je Telefoon?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Draadloze iphone 8 oplader

Jouw telefoon geschikt voor een oplaadstation?

Draadloos opladen is hét fenomeen voor mobiele telefoons aan het worden. Maar het is belangrijk om te weten dat nog niet iedere telefoon draadloos opgeladen kan worden. Je telefoon moet over de Qi technologie beschikken. Daarom worden deze opladers ook wel Qi opladers genoemd.

Welke telefoons draadloos kunnen opladen? Alle iPhones 8 en nieuwer werken hiermee. Ook de Samsung Galaxy S6 en nieuwer. Vaak zit je dus goed. Alle telefoons die met een oplaadstation werken? Bekijk dan onze complete lijst van welke telefoons draadloos kunnen opladen.

Waarom een oplaadstation?

Draadloos opladen via een oplaadstation geeft je vele voordelen. Ten eerste het gemak waarbij je jouw telefoon kan opladen. Daarnaast voorkom je een hoop frustratie en potentiële schade:

  • Geen geknoei met vervelende kabels die in de knoop kunnen raken
  • Geen potentiele schade het oplaadpoortje van je telefoon
  • Binnen een paar uur is de accu volledig opgeladen
  • Je pakt je telefoon gemakkelijk op en ligt het in een split-second weer op de oplader
Qi oplader kopen

Stijlvolle designs morgen in huis

Je hebt je telefoon waarschijnlijk aangeschaft omdat je deze
naast de noodzaak ervan ook erg mooi vind. Waarom zou je oplader dan een doorn in het oog moeten zijn? Wij zijn van mening dat je oplader bij jou moeten passen: stijlvol. Bij jou persoonlijk, bij jouw omgeving. Dus thuis, op je werk, altijd en overal. 

Daarom vind je bij Voor je telefoon.nl alleen de meest unieke designs. Wij zijn er verliefd op. Toffe marmer designs, passend bij elke stijl. 

Lang genoeg gewacht? Bestel dan nu jouw nieuwe oplaadstation. Doordat wij onze voorraad in Nederland hebben, kunnen wij zeer snel leveren (in tegenstelling tot vele concurrenten). Daarom beloven wij dat het binnen twee dagen in huis is!

0
Meer dan 250 opladers verkocht