Qi oplader

Qi oplader

Telefoons beschikken steeds vaker over de functionaliteit om de accu via een laadstation op te laden. Dit kan door middel van een draadloze oplader. Ook wel een Qi oplader genoemd. De naam is afkomstig van de technologie dat de oplader bij zich draagt.

Wil jij je telefoon op een snelle en makkelijke manier opladen, zonder het gedoe van een lange kabel in jouw telefoon? Bekijk dan nu de Qi opladers bij Voor Je Telefoon!

Witte draadloze oplader voor iPhone

Waarom een Qi oplader van Voorjetelefoon.nl?

Met Fast-charging
Binnen 1 dag antwoord
Gratis bezorgd v.a. €50
Morgen in huis

Klanten beoordelen ons met een 4,6

4.6/5
Witte qi oplader draadloos

Hoe werkt een Qi oplader?

Qi is een technologie dat draadloos opladen mogelijk maakt. Door een zender / magnetisch veld vanuit de oplader én een vanuit de telefoon wordt stroom opgewekt wat het mogelijk maakt dat jouw telefoon opgeladen wordt. Een bekend voorbeeld is het draadloos opladen van een elektrische tandenborstel. Een Qi oplader maakt gebruikt van dezelfde technologie voor je telefoon.

Dit betekent niet dat je jouw telefoon zonder stroom kunt opladen. De Qi oplader moet aangesloten zijn op een apparaat of stopcontact om energie te kunnen leveren. Eenmaal aangesloten op bijvoorbeeld een laptop, computer of stopcontact, kan het opladen beginnen. Leg je telefoon op de oplader en deze zal direct beginnen met opladen. Het draadloze opladen is ontstaan, doordat de telefoon zelf niet meer aan de kabel hoeft. Het voordeel is dat je snel en makkelijk je telefoon in gebruik kunt nemen en weer kunt opladen. Ideaal voor thuis en op het werk.

Werkt het voor jouw telefoon?

Het is belangrijk om na te gaan of jouw telefoon via een Qi
oplader opgeladen kan worden. Weet je niet of jouw telefoon over de Qi
technologie beschikt? Om het je makkelijk te maken heeft Voorjetelefoon.nl een lijst samengesteld met alle telefoons die draadloos kunnen laden. Om je tijd te besparen: draadloos opladen voor iPhones kan vanaf het model iPhone 8 en nieuwer. Ook alle nieuwere Samsung Galaxy S-telefoons kunnen draadloos opladen.

Qi oplader kopen

Bestel bij Voorjetelefoon.nl jouw Qi oplader

Qi opladers zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Voor Je Telefoon zijn wij van mening dat telefonie een steeds grotere rol gaat spelen. Zowel buitens- als binnenshuis. Het moet daarom ook bij je huishouden passen. Past daar een simpele donkere schijf bij? Nee.

Daarom vind je bij ons alleen de mooiste designs. Een Qi oplader dat opvalt en perfect past bij het interieur. Bestel je nu online? Dan is het binnen twee dagen in huis. Bestelling van boven de €50? Dan betalen wij ook nog eens de verzendkosten!

 

0
Meer dan 250 opladers verkocht